La Bella Vita

Selectie van foto's voor aankleding restaurant inclusief een bedrijfsreportage.

Het Italiaans restaurant La Bella Vita (Waalwijk) benaderde mij voor een foto opdracht. Ze wilden op korte termijn een fotomuur in hun restaurant. Gezien de tijdslijnen (een tweetal weken voor opening) was dit niet haalbaar met unieke, zelfgemaakte foto’s.

Toch ben ik met het restaurant in gesprek gegaan om een passende oplossing te kunnen bieden. Het bleek al snel dat men op zoek was naar een Italiaanse sfeer in hun zaak. Ik heb hierbij voorgesteld om een aantal concepten uit te werken die de gezochte Italiaanse sfeer in hun restaurant zou brengen.

De concepten bestonden uit een selectie van foto’s die een eenduidige sfeer in het restaurant neerzetten, waarbij elke foto geselecteerd werd voor een specifieke plek in het restaurant. De foto’s zijn gezien de tijd geselecteerd van een stockfoto website.

Uit de voorgelegde concepten heeft de opdrachtgever een concept gekozen. Vervolgens heb ik de foto afdrukken verzorgd.

Natuurlijk wilde La Bella Vita zich ook presenteren in offline en online media. Ik heb voor La Bella Vita daarom tevens een bedrijfsreportage gemaakt.

Gezien de strakke tijdslijnen moesten ook deze foto’s snel opgeleverd worden. Binnen 48u zijn de foto’s gemaakt en opgeleverd aan het restaurant zodat ook zij ze konden gaan gebruiken. Precies op tijd voor het drukwerk ten behoeve van de opening van de zaak.

Like What You See?