Publicatie: Kindje Op Komst

17 december 2014 | Blog

Alweer enige tijd geleden werd ik benaderd door de redactie van Kindje Op Komst. Ze wilden graag mijn foto’s gebruiken voor bij een artikel

Het betrof een artikel over 3 zwangere vriendinnen. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens de zwangerschap van hun eerste kleine, alle drie geboren precies een maand na elkaar. Alledrie zijn ze ook nu weer zwanger, iets unieks om natuurlijk vast te leggen tijdens een zwangerschapshoot.

De locatie van deze shoot was de Loonse en Drunense Duinen, het blijft een prachtige locatie! De lucht was die dag redelijk vlak, maar de zwart/wit omzettting zorgt er nu voor dat dit niet storend meer is.

Natuurlijk een hele eer om je werk gepubliceerd te zien dus ik besloot er mee in te stemmen. Afgelopen week viel het magazine op de deurmat. Een mooi interview, ondersteund door mijn foto’s.