Blog

14Apr 2014

Review: Canvasadruk van CanvasCompany

Onlangs werd ik door CanvasCompany gevraagd voor een review van een product van hen. In deze blogpost dan ook een review van een door hen geleverde canvas.

24Mar 2014

Rik

Een week geleden had ik de eer om mijn neefje Rik van 1 jaar en 3 maanden weer eens op de foto te zetten. Een prachtige leeftijd om uw kinderen ook te laten fotograferen, een combinatie van ontdekkende en lieve blikken.

8Mar 2014

Familie Vennekens

De Familie Vennekens benaderde mij voor een fotoshoot van de gehele familie, 10 personen en een hond. In mijn studio heb ik geen plaats voor zo'n grote groep dus op zoek naar een oplossing voor een shoot op locatie. Gezien de reistijd voor iedereen was een ruimte in Geijsteren de beste oplossing.

27Jan 2014

Portfolioshoot: zakenvrouw

Als uitbreiding op m'n eigen portfolio heb ik onlangs een business fotoshoot gedaan. De reden van deze shoot is dat ik meerdere van dergelijke shoots voor bedrijven zou willen doen. Natuurlijk moet er dan wel eerder werk zijn dat de mogelijkheden toont.

18Jan 2014

Jaarshow The Motion Creator Vlijmen

Vorige week was de jaarlijkse show van The Motion Creator (TMC). The Motion Creator is een dansschool uit Vlijmen. De show vond plaats in cultureel centrum D'n As in Empel. Het was een show in hoog tempo waar de energie van af spatte.