Alle Ondernemers Online

Alle Ondernemers Online is een geregistreerde handelsnaam van Ton Kunen Fotografie en wij bieden totaaloplossingen voor uw online aanwezigheid. Wij werken met totaalpakketten allen voorzien van domeinregistratie, design en hosting. Optioneel zijn deze pakketten uit te breiden met een email account. Wij bieden volledige websites met nieuwsitems en foto's die u zelf kunt beheren maar ook eenvoudige één-pagina websites of maatwerk zoals webshops.

Onze pakketten bieden wij aan voor een vast (laag) bedrag per maand. Onze producten worden ontwikkeld met "responsive" designs waardoor ze op alle devices (pc, tablet, telefoon) goed te bekijken zijn. Daarnaast bieden wij standaard zoekmachine optimalisatie waardoor u goed vindbaar wordt met o.a. Google. Hieronder een korte opsomming van de mogelijkheden met een prijsindicatie.

 • Basis (vanaf €9,95 p/m)


  Het basis pakket omvat een eenvoudige website bestaande uit één pagina. Deze pagina wordt door ons gehost en is bereikbaar via uw eigen domeinnaam. Op deze pagina wordt u bedrijfsinformatie getoond, indien gewenst aangevuld met een aantal foto's.

  Het is niet mogelijk om deze pagina zelf te wijzigen, indien gewenst kunnen wij deze pagina voor uw aanpassen. U kunt dit pakket vergelijken met een permanente online advertentie en dit geeft uw bedrijf een professionele online uitstraling.

  Dit pakket is beschikbaar vanaf €9,95 per maand. Neem contact met ons op voor een offerte.

 • Standaard (vanaf €24,95 p/m)


  Het standaard pakket omvat een volledige website met al uw bedrijfsinformatie met een onbeperkt aantal pagina's. U levert initieel alle content aan en wij maken hier een mooie website van in een design dat aansluit bij uw bedrijf.

  Na de initiele oplevering kunt u uw gegevens zelf actueel houden en nieuwsberichten plaatsen. Mocht u dit ook uit willen besteden aan ons dan kan dat natuurlijk ook. De website wordt door ons gehost en is bereikbaar via uw eigen domeinnaam.

  Dit pakket is beschikbaar vanaf €24,95 per maand. Neem contact met ons op voor een offerte.

 • Maatwerk


  Wij kunnen u ook helpen niet standaard oplossingen zoals bijvoorbeeld een webshop. Aangezien dergelijk maatwerk dusdanis specifiek is, is de prijs hiervan sterk afhankelijk van uw wensen. Na de inventarisatie van uw wensen zullen wij u een scherp prijsvoorstel doen.

  Neem contact met ons op voor een offerte.